Ninja

Ninja (katthemmet)

ålder: 3-5 år gammal

färg/kön: bruntabbyvit korthårig honkatt

Bakgrund:

Ronnebys Hittekatter blev kontaktade av djurskyddinspektörer  på Länsstyrelsen ang. en man med alldeles för mycket katter. Katterna var i fint skick och omhändertogs av RHK. 14 kattmammor med ungar har omhändertagits, + ungkatter i olika åldrar. Ninja och Jay kommer båda härifrån.

beskrivning:

Ninja gillar andra katter och funkar bra med hundar. Ninja är en väldigt egen hona, hon är social på ett osocialt sätt. Hon är alltid där människor är, gärna nära men hon har ännu inget behov av kel och gos, förutom när hon vill något riktigt mycket;) När hon halvsover brukar jag smyga fram och klia bakom örat, då börjar hon spinna direkt och myser. Ninja tycker inte om att vara utomhus förutom vid riktigt fint väder här men är alltid nära huset, så hon skulle passa som innekatt.

Är du intresserad av Ninja? Lägg in din intresseanmälan här

Information om adoptering finner du här

Det här inlägget skrevs den söndag, oktober 20th, 2013 at 05:55 och ligger under Okategoriserade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

← Bakåt Till förstasidan