Lillan

UPPDATERAT 150727

Lillan  (jourhem i Estamåla tillsammans med ALICE)

ålder: född sommaren 2014

färg/kön: svartvit hona

bakgrund:

Lillan och hennes bror(?) lämnades i en transportbur utanför katthemmet en morgon.

beskrivning:

Lillan är en söt liten katthona som vill ha minst en kattkompis i nya hemmet. Hon kan inte få nog av gos och kel. Hon bor i samma jourhem som ungkatten ALICE som hon är väldigt bra kompis med. Hon bor just nu i jourhem på landet och är van vid andra katter och stora hundar.

Jourhemmet berättar:

Skickar några bilder på Alice & Lillan. Svårt att fota Lillan för hon är aldrig still i 2 sekunder. Det viktigaste är ztt de inte blir ensamkatt d båda är väldigt beroende av sällskapet av varandra och även Jay är väldigt populär hos dem. Lillan ligger väldigt gärna i sängen, helst på magen. Alice kan jag klappa och ta upp i famnen när vi är ensamma, är det andra runt om kring springer hon iväg bara, små retstickor är de båda två:)

 

lillanlillan2lillan3

Är du intresserad av Lillan och/eller Alice? Lägg in din intresseanmälan här

Information om adoptering finner du här

Det här inlägget skrevs den måndag, december 1st, 2014 at 10:36 och ligger under Adoptera, Blogg, Ungkatter 6-18 månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

← Bakåt Till förstasidan