Linus

Linus (jourhem i Ronneby tillsammans med Ebba som också söker hem)

ålder:

född ca 2013

färg/kön: 

Svart hane

Bakgrund:

Linus sprang hemlös i vieryd under en längre period, var mycket skygg vid infångandet.

beskrivning:

Jourhemmet beskriver Linus:

Linus bor i jourhem tillsammans med EBBA som ocksp söker hem (se under HONOR)

Linus är en grabb som tar lite plats, Han är stor och manlig, men ändå väldigt lugn. Gillar mat i alla dess former, och vill smaka på det mesta. Han hade trivts bäst som utekatt då han gärna vill komma ut. Han vill gärna ha kattvänner och de får gärna vara lite busiga och inte för mesiga. Ska gärna kunna sätta honom på plats lite. Kan tänka mig att han bäst skulle passa hos en ensam vuxen, helst utan barn till en början. Men det kan gå bra även om barnen är lite äldre. Man kan lyfta på honom från en plats till en annan utan problem, men han gillar inte ännu att ligga i famnen. Han kan ligga lite i knät men älskar att ligga vid fötterna när man sover. Märker inte att han är rädd för något i den bemärkelsen och bryr sig inte speciellt mycket om stoj och stim. Han gillar bäst att leka med laserpekare och fiskespö med fjädrar eller liknande på.

linus linus2 linus3 linus5

Det här inlägget skrevs den söndag, april 26th, 2015 at 14:05 och ligger under Blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

← Bakåt Till förstasidan