Adoptionsavgifter

När vi placerar ut djur i nya hem tar vi ut en adoptionsavgift, för att täcka en del av våra kostnader för djuret. Det viktigaste för oss är att djuren kommer till bra hem, därför går det också bra att betala av under en tid.

Katter

Vid adoptionen är vuxna katter kastrerade, vaccinerade, idmärkta och avmaskade.
Kattungar är vaccinerade och avmaskade.
ADOPTIONSKOSTNAD
Kattungar : 500 kronor
adopterar du 2: 1000 kronor
 
Vuxna/ung- katter : 700 kronor.
Raskatt med stamtavla: 2000 kronor
katter över 8 år/stallkatter : 300 kronor
 
 
Vaccinering och kastrering är utgifter som den nya ägaren ändå skulle haft för katten och här får ni en ”färdig” katt. Tänk vad smidigt och bra!:)
Vi är en helt ideel verksamhet utan kommunala bidrag som inte skulle klara oss utan adoptionskostnaderna då varje djur vi hjälper kostar i form av våde veterinär/medicin/avmaskningskostnad, foder, sand, annons, försäkrings och allt annat under tiden katten är hos oss! Vi tar ALLA katter till veterinären under karantäntiden (förutomvissa undantag) och det kostAR. Vi går runt tack vare våra adoptionsavgifter, marknader/loppis och bidrag från privatpersoner.
Titta gärna in på våra insamlingar och hjälp oss hjälpa fler. Ingen kan göra allt, men alla kan vi göra något.

Kaniner/Gnagare
250 kr* eller grupp-pris

* För att uppmuntra att djur som känner varandra får flytta tillsammans så tar vi betalt per grupp, inte per individ, när det gäller flocklevande djur som kaniner och gnagare.


← Bakåt Till förstasidan