”stall”katter

Vi har alltid katter som av en eller annan anledning inte vill bo med människor, har du ett stall eller annan bra utemiljö för en eller flera katter? Hör av er, ni behövs!! Dessa katter är vana vid många andra katter och går lätt att introducera om ni redan har stallkatter.
Ett krav är att era stallkatter sedan innan är kastrerade! 
Det är svårt att hitta stallhem till de skyggaste katterna som av olika anledningar inte kan släppas tillbaka i ursprunglig miljö, snälla anmäl ert intresse och sprid ordet vidare för att hjälpa dom!
Har ni en bod, inrett garage, lada , uterum, kattlucka etc där katten kan få gå och komma som den vill men ändå vara under uppsikt av människor?
Alla våra katter är kastrerade, vaccinerade, idmärkta, avmaskade och undersökta av veterinär innan flytt.
För stallkatter vill vi ha halva adoptionsavgiften (500 kr) vid adoption av flera kan avgiften diskuteras, men då vi är en helt ideel förening beroende av bidrag/avgifter behöver vi få in så mycket som möjligt för att kunna fortsätta rädda liv.
adoptionskostnad diskuteras i vissa individuella fall)

Är du intresserad av att adoptera stallkatter? Lägg in din intresseanmälan här

( adoptionskostnad diskuteras i individuella fall)

Här nedan finner ni de katter som söker stallhem, som är klara i karantän:

KATTER FRÅN KUNGSMARKEN VILL BLI STALLKATTER <3

Vi behöver STALLhem till våra Kungsmarkskatter, och detta AKUT samt socialiseringsjourhem till de katter som inte är förvildade i kolonin.

Skogen skövlas skoningslöst och i snabb takt , som varit deras fristad i många många år, och katterna har snart ingenstans att ta vägen. De kommer istället fly och sprida sig ännu mer och vi tappar kontrollen på vart de tar vägen.

Vi MÅSTE agera nu, vi BEHÖVER er hjälp. HJÄLP oss hjälpa Kungsmarkskatterna <3

Snälla, fråga era vänner och släktingar, dela på facebook. Vi behöver även gåvor för att snabbt kunna fånga och kastrera alla. Här kan ni läsa om kolonins insamling:

http://ronnebyshittekatter.se/2013/03/13/kungsmarkskolonin-2/

Maila info@ronnebyshittekatter.se om du skulle kunna hjälpa till!

Gina

 Gandalf

Grållan

 

 

 

 

 

 

← Bakåt Till förstasidan