AKUT Katter behöver hem

BRÅDSKANDE Vi behöver AKUT nya hem till 4 jourhemskatter. Det handlar om 3 katter i olika blyghetsgrad.

Kiwi, Herman och Hedda är kolonikatter och fungerar bra med alla olika individer bara de får springa ute och inne som de vill. Adoptionsavgiften diskuteras, de behöver få nya livslånga hem snarast ( nya jourhem är inte aktuellt) MAILA info@ronnebyshittekatter.se vid intresse. Alla 3 är kastrerade och idmärkta och fick grundvaccinationen som kattungar. Vi kan skicka med både kattsand( pellets) kattlådor, ev klösmöbel, transportbur osv. DELA GÄRNA DETTA ÄR AKUT kiwi3

Fina Kiwi från Kungsmarken. En lugn 9årig katt som tycker om både katter och hundar. Nöjer sig med ett hem där hon får springa ute så mycket hon vill. Kan ev bli innekatt med andra tama katter.

hallabro1

storebror2

HEDDA , syster till HERMAN.

katt2

katt4

Brorsan HERMAN

Syskonparet vill gärna flytta tillsammans om det går men kan flytta till olika hem bara det finns minst en kattkompis i nya hemmet. Vana vid andra katter, hundar och att vara inne/ute.

HOPPAS DET FINNS NÅGON SOM KAN ÖPPNA SITT HEM ÅT DESSA FINA KATTER SOM VÄNTAT PÅ ETT ALLDELES EGET HEM I FLERA ÅR NU.

Skrivet den 09/07/2016 aktuellt, Blogg | Inga Kommentarer »

försäkringsfaddrar sökes

Är det någon som är intresserad av att ta över som försäkringsfadder på någon av våra vuxna skygga katter i jourhem? Vi har några stycken som står utan fadder och det hade varit synd att behöva avsluta deras försäkring då de blir allt äldre och med åldern kommer sjukdomarna!

http://ronnebyshittekatter.se/bli-forsakringsfadder/
På bild 2åriga Ebba från ett djurförbudsärende som vill ha fadder i väntan på att bli adopterad!

EBBA3

Skrivet den 28/04/2015 aktuellt, Blogg | Inga Kommentarer »

Uppdatera efterlysningarna

Vi skulle behöva er hjälp med att uppdatera våra efterlysningar. Har ni en katt efterlyst hos oss som hittats och ska plockas bort eller en upphittad som hittat hem? Säg till isf så vi kan uppdatera hemsidan och hålla den aktuell! info@ronnebyshittekatter.se eller skriv här. Tack på förhand :)

Skrivet den 27/04/2015 aktuellt, Blogg | Inga Kommentarer »

Linus

Linus (jourhem i Ronneby tillsammans med Ebba som också söker hem)

ålder:

född ca 2013

färg/kön: 

Svart hane

Bakgrund:

Linus sprang hemlös i vieryd under en längre period, var mycket skygg vid infångandet.

beskrivning:

Jourhemmet beskriver Linus:

Linus bor i jourhem tillsammans med EBBA som ocksp söker hem (se under HONOR)

Linus är en grabb som tar lite plats, Han är stor och manlig, men ändå väldigt lugn. Gillar mat i alla dess former, och vill smaka på det mesta. Han hade trivts bäst som utekatt då han gärna vill komma ut. Han vill gärna ha kattvänner och de får gärna vara lite busiga och inte för mesiga. Ska gärna kunna sätta honom på plats lite. Kan tänka mig att han bäst skulle passa hos en ensam vuxen, helst utan barn till en början. Men det kan gå bra även om barnen är lite äldre. Man kan lyfta på honom från en plats till en annan utan problem, men han gillar inte ännu att ligga i famnen. Han kan ligga lite i knät men älskar att ligga vid fötterna när man sover. Märker inte att han är rädd för något i den bemärkelsen och bryr sig inte speciellt mycket om stoj och stim. Han gillar bäst att leka med laserpekare och fiskespö med fjädrar eller liknande på.

linus linus2 linus3 linus5

Skrivet den 26/04/2015 Blogg | Inga Kommentarer »

Dumpade kattungar vill ha hem

Någon som kan tänka sig ta hand om en eller båda? Två kattungar dumpade utanför ronnebys hittekatter & CO men vi har intagningsstop och svårt att ta hand om dom då vi avvecklar katthemmet och övergår i jourhemsverksamhet ett tag p.g.a privata omständigheter. De ser ut att vara 4-6 månader gamla. Lite magra men ser fina och friska ut i päls, öron och ögon. En blå hane och en svartvit hona. Trevliga men skärrade såklart.  Söker främst någon som kan ta hand om dom för livet, det förtjänar de efter denna dumpning. info@ronnebyshittekatter.se

Skrivet den 12/11/2014 Okategoriserade | Inga Kommentarer »

Moderlösa kattungar

Hej det är jag Snörvlas. Jag har blivit farbror till 5 små moderlösa kattungar som min jourmatte hittade på sin tomt för ett par veckor sedan. De är nog födda utomhus för de har varit blyga. Kattmamman försvann eller förosakades, matte försökte fånga in henne med fälla jättelänge men till slut syntes inte röken av henne:( Jag försöker  lära dom allt jag kan, men för att de ska bli ännu mer som jag blev (gosig och kelen) så behöver de säras på och komma till hem med andra tama katter. Någon som vill göra en god gärning, antingen adoption eller jourhem? <3

Skrivet den 17/10/2014 Blogg | Inga Kommentarer »

Svanslösa Minja

Minja bruntigre korthår utan svans

född: 2012/2013

bakgrund:

Minja matades av en godhjärtad kvinna i Bräknehoby tillsammans med 3 syskon. Vid intagandet hade två kattmammor spårlöst ”försvunnit” och 2 kattmammor har tagit hand om alla 4 kullarna.

beskrivning:

Minja är fortfarande blyg men nyfiken och gillar sällskap av andra katter. Hon är så himla söt med sin lilla svanstubb!

Är du intresserad av Minja? Lägg in din intresseanmälan här

Information om adoptering finner du här

Skrivet den 07/10/2014 Okategoriserade | Inga Kommentarer »

Mojje

Mojje(katthemmet)

Född:  2013

färg/kön: rödtigrevit hane

Bakgrund:

Mojje togs in i Kallinge då han blivit ifrånflyttad.

beskrivning:

Mojje är jättemysig, men tycker inte om att bo med så många andra katter i katthemmet. Han är lugn och kelsjuk, skulle passa som ensamkatt eller med snälla kattkompisar både som inne och utekatt.

Är du intresserad av Mojje? Lägg in din intresseanmälan här

Information om adoptering finner du här

Skrivet den 07/10/2014 Okategoriserade | Inga Kommentarer »

Elsa vill ha nytt jourhem AKUT eller bli adopterad

Fina keliga ELSA fungerar inte med jourhemmets ena hankatt och behöver ett nytt jourhem AKUT eller allra helst bli adopterad. Hon vill gärna bli ensamkatt eller med få snälla katter då hon kräver mycket kel, gos och uppmärksamhet. En mer tillgiven och snäll katt får man leta efter <3 Här kan du läsa mer om Elsa http://ronnebyshittekatter.se/2014/09/19/elsa-2/

Skrivet den 29/09/2014 Blogg | Inga Kommentarer »

Elsa

Elsa (katthemmet)

ålder: ca 1-2 år

färg/kön:

bruntabbyvit hona

Bakgrund:

Elsa matades av ett par i Kallinge, togs in högdräktig.

beskrivning:

Elsa är en oerhört social katt. Ska alltid följa efter, ligga bredvid eller i knät. Man märker inte överhuvud taget på henne att hon har haft ett tufft liv hittills. Hon är pratglad och smartare än Einstein, då hon öppnar både fönster och dörrar. Hon behöver få vara ute för att må bra, men hon går aldrig långt och kommer vid tilltal. Hon vill gärna bli överöst av kel och pussar. Elsa är en perfekt familjekatt som är oerhört tålmodig och väldigt snäll, och hon sover gärna ihop med barn.  Hon är en ung katt som haft sin första kull. Alla bebisar har nu flyttat och Elsa vill nu få ett eget hem, helst utan andra katter eller med en snäll kattkompis då Elsa kan vara lite dominant.

Är du intresserad av Elsa? Lägg in din intresseanmälan här

Information om adoptering finner du här

Skrivet den 19/09/2014 Okategoriserade | Inga Kommentarer »

← Bakåt Till förstasidan